Skip to main content

Kids Swim, Bike, Run Event

Post 2 of 46
Kids Swim, Bike, Run Event
Print Friendly, PDF & Email

Orono Community Education, in partnership with Performance Ready, invites you to join us for our first annual Kids Swim, Bike, Run event on Thursday, August 11! This event is recommended for kids ages 4-15. 

Kids can participate in one of three divisions, with each division entailing a different duration of swimming, biking, and running. The swim will take place in the Orono pool. All kids will be on the same course at the same time, making this a fun, family event!

*Take advantage of our early registration that runs until July 15. Registration will increase to $45/participant after July 15.

CHEETAH: Ages 4-7

Swim: 3 minutes Bike: 10 minutes Run: 5 minutes

  • 7:19-7:22 Cheetah swim (3 minutes)
  • 7:22-7:30 Cheetah transition to bike (8 minutes)
  • 7:30-7:40 Cheetah bike (10 minutes)
  • 7:40-7:45 Cheetah run (5 minutes)

OSTRICH: Ages 8-11

Swim: 5 minutes Bike: 15 minutes Run: 10 minutes

  • 7:12-7:17 Ostrich swim (5 minutes)
  • 7:17-7:25 Ostrich transition to bike (8 minutes)
  • 7:25-7:40 Ostrich bike (15 minutes)
  • 7:40-7:50 Ostrich run (10 minutes)

ZEBRA: Ages 12-15

Swim: 10 minutes Bike: 20 minutes Run: 15 minutes

  • 7:00-7:10 Zebra swim (10 minutes)
  • 7:10-7:20 Zebra transition to bike (10 minutes)
  • 7:20-7:40 Zebra bike (20 minutes)
  • 7:40-7:55 Zebra run (15 minutes)

CLICK HERE for more info and to sign up!

MENU